Ο Νόμος της Προσφοράς

Anonymous

  Ο κόσμος λειτουργεί μέσα από μια διαδικασία

δυναμικής ανταλλαγής. . . προσφορά και αποδοχή,

αποτελούν απλά τις δύο αντίθετες όψεις

της ροής της ενέργειας μέσα στο σύμπαν.

 

  Μέσα απ' την προθυμία μας να προσφέρουμε

αυτό που οι ίδιοι αναζητάμε, επιτρέπουμε στην

αφθονία του σύμπαντος να πλημμυρίσει τη ζωή μας.

fair4way (χωρίς επαλήθευση)
Ας γίνει η καθημερινή πάλη με τον εαυτό μας και τους άλλους..

..μια εργασία δυναμικής εξέλιξης από το ατομικό στο ομαδικό επίπεδο, γιατί ολοί είμαστε ένα και το ένα όλα!

Σήμερα, Δημιουργέ του Σύμπαντος, σου ζητάμε να μας βοηθήσεις να αποδεχτούμε τον εαυτό μας όπως είναι, χωρίς κρίσεις. Βοήθησέ μας να αποδεχτούμε τον νου μας όπως είναι, με όλα μας τα συναισθήματα, τις ελπίδες και τα όνειρά μας, την προσωπικότητά μας, τον μοναδικό τρόπο ύπαρξής μας. Βοήθησέ μας να αποδεχτούμε το σώμα μας όπως είναι, με όλη την ομορφιά και την τελειότητα του. Ας είναι η αγάπη για τον εαυτό μας τόσο δυνατή, ώστε να μην απορρίψουμε ποτέ ξανά τον εαυτό μας ή να σαμποτάρουμε την ευτυχία, την ελευθερία και την αγάπη μας.
Από δω και πέρα, ας βασίζεται κάθε πράξη, κάθε αντίδραση, κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα στην αγάπη. Βοήθησέ μας, Δημιουργέ, να γίνει η αγάπη για τον εαυτό μας τόσο μεγάλη, ώστε να μεταμορφωθεί ολόκληρο το όνειρο της ζωής μας από τον φόβο και το δράμα στην αγάπη και τη χαρά. Ας είναι η δύναμη της αγάπης για τον εαυτό μας τόσο μεγάλη που να κάνει κομμάτια όλα τα ψεύδη που μας προγραμμάτισαν να πιστεύουμε — όλα τα ψεύδη που μας λένε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, αρκετά δυνατοί ή αρκετά έξυπνοι, ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ας είναι η δύναμη της αγάπης για τον εαυτό μας τόσο μεγάλη, ώστε να μην έχουμε πλέον ανάγκη να ζούμε τη ζωή μας σύμφωνα με τις απόψεις των άλλων. Ας εμπιστευτούμε απόλυτα τον εαυτό μας, ώστε να κάνουμε τις επιλογές που πρέπει. Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας, δεν φοβόμαστε πια να αντιμετωπίσουμε τις ευθύνες στη ζωή μας ή τα προβλήματα, τα οποία και επιλύουμε μόλις ανακύψουν. Ό,τι και να θελήσουμε να επιτύχουμε, ας γίνει με τη δύναμη της αγάπης για τον εαυτό μας.
Ξεκινώντας από σήμερα, βοήθησέ μας να αγαπήσουμε τόσο τον εαυτό μας, ώστε να μην δημιουργήσουμε ξανά καταστάσεις που αποβαίνουν εναντίον μας. Μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας όντας ο εαυτός μας, χωρίς να προσποιούμαστε ότι είμαστε κάτι διαφορετικό μόνο και μόνο για να γίνουμε αποδεκτοί από τους άλλους. Δεν έχουμε πλέον ανάγκη από άλλους ανθρώπους να μας αποδέχονται ή να μας λένε πόσο καλοί είμαστε, γιατί ξέρουμε τι είμαστε. Με τη δύναμη της αγάπης για τον εαυτό μας, ας απολαύσουμε αυτό που βλέπουμε κάθε φορά που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Ας ζωγραφιστεί ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μας που θα εμπλουτίσει την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά μας. Βοήθησέ μας να νιώσουμε τόσο έντονη αγάπη για τον εαυτό μας, ώστε να απολαμβάνουμε πάντοτε την ίδια μας την παρουσία.
Ας αγαπήσουμε τον εαυτό μας χωρίς κρίσεις γιατί, όταν κρίνουμε, μεταφέρουμε μομφές και ενοχές, έχουμε την ανάγκη της τιμωρίας και χάνουμε την προοπτική της αγάπης σου. Δυνάμωσε τη θέλησή μας, ώστε να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας αυτή τη στιγμή. Καθάρισε τον νου μας από το συναισθηματικό δηλητήριο και τις κρίσεις για τον εαυτό μας, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε σε απόλυτη ειρήνη και αγάπη.
Ας γίνει η αγάπη για τον εαυτό μας η δύναμη που θα αλλάξει το όνειρο της ζωής μας. Έχοντας αυτή τη νέα δύναμη στην καρδιά μας, τη δύναμη της αγάπης για τον εαυτό μας, ας μεταμορφωθεί κάθε σχέση μας, αρχίζοντας από τη σχέση με τον εαυτό μας. Βοήθησέ μας να απελευθερωθούμε από τις συγκρούσεις με τους άλλους. Ας είμαστε ευτυχείς να μοιραζόμαστε τον χρόνο μας με τους αγαπημένους μας και να τους συγχωρούμε για τις αδικίες που νιώθουμε στον νου μας. Βοήθησέ μας να αγαπήσουμε τόσο τον εαυτό μας, ώστε να συγχωρήσουμε όλους όσους μας πλήγωσαν στη ζωή μας.
Δώσε μας το θάρρος να αγαπήσουμε την οικογένεια και τους φίλους μας χωρίς όρους και να αλλάξουμε τις
σχέσεις μας με τον πιο θετικό και τρυφερό τρόπο. Βοήθησε μας να δημιουργήσουμε νέους διαύλους επικοινωνίας στις σχέσεις μας, ώστε να πάψει ο πόλεμος για την απόκτηση ελέγχου, να πάψουν να υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Ας εργαστούμε μαζί ως ομάδα για την αγάπη, τη χαρά, την αρμονία.
Ας βασίζονται οι σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους μας στον σεβασμό και τη χαρά, ώστε να μην έχουμε πλέον την ανάγκη να τους λέμε πώς να αισθάνονται ή πώς να είναι. Ας είναι η ερωτική μας σχέση υπέροχη` ας νιώθουμε χαρά κάθε φορά που μοιραζόμαστε τον εαυτό μας με τον σύντροφο μας. Βοήθησέ μας να αποδεχόμαστε τους άλλους όπως είναι, χωρίς να τους κρίνουμε, γιατί, όταν τους απορρίπτουμε, απορρίπτουμε τον εαυτό μας. "Όταν απορρίπτουμε τον εαυτό μας, απορρίπτουμε εσένα.
Σήμερα είναι μια νέα αρχή. Βοήθησέ μας να αρχίσουμε ξανά τη ζωή μας σήμερα με τη δύναμη της αγάπης για τον εαυτό μας. Βοήθησέ μας να απολαμβάνουμε τη ζωή και τις σχέσεις μας, να εξερευνούμε τη ζωή, να διακινδυνεύουμε, να είμαστε ζωντανοί και να πάψουμε να ζούμε μέσα στον φόβο της αγάπης. Ας ανοίξουμε την καρδιά μας στην αγάπη που είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας. Βοήθησέ μας να γίνουμε κυρίαρχοι της Ευγνωμοσύνης, της Γενναιοδωρίας, και της Αγάπης, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε όλες σου τις δημιουργίες για πάντα. Αμήν